VIDEO: Dojímavé gesto Kristíny Tormovej. Pozostatky Marcela Nemca vzala do Paríža, poslal jej z neba odkaz


Tormová vysypala pozostatky Marcela Nemca do rieky v Paríži

Foto: VIDEO: Dojímavé gesto Kristíny Tormovej. Pozostatky Marcela Nemca vzala do Paríža, poslal jej z neba odkaz Foto: Instagram/Marcel Nemec

Vo februári tohto roka svoj boj s rakovinou prehral 52-ročný herec, hudobník a zabávač Marcel Nemec, rodák z Kremnice. Jeho kamarátka, herečka a influencerka Kristína Tormová sa rozhodla vziať jeho pozostatky do mesta lásky, do Paríža. O svoje dojímavé gesto sa podelila na sociálnom médiu. 

„To bol kúsok z kamaráta Marcela. Pýtala som sa ho: “Môžu mi odsypať kúsok z tvojho popola?” A on že jasne: “Ale vieš, ktorá časť môjho tela to bude, Kristínka?”, povedal so zákerne roztomilým úsmevom. Ja že neeeeee….a on že anooooooo! A strašne sme sa smiali,“ píše Tormová v úvode svojeho príspevku. 

Rozhodla sa teda vziať kúsok Marcelovho popola so sebou do Paríža. Odľahčene vraví, že bol výborný spoločník, „ani nepípol“, keď ho vláčila kade-tade. Herečka tvrdí, že Marcel jej z neba poslal odkaz, keď s ním vystúpila na Eiffelovu vežu. Na oblohe sa totiž zjavila dúha aj bez toho, aby pršalo. Marcel Nemec bol jedným z prvých známych mien, ktoré sa na slovenskej scéne otvorene hlásili k LGBTI komunite. 



„Ľudia ujúkali, fotili a ja som sa rozplakala. Od šťastia. Že je to tak, ako si sľúbil. I keď si myslím, že tieto posmrtné LGBTI propagandy…akože ozaj? (Humor) Celé tie dni v Paríži boli krásnym zážitkom,“ dodáva herečka. Marcelov popol vysypala do Seiny. 

„Potom som dlho a nahlas plakala. Nebol to smútok. Bolo to niečo nové. Ďakujem Ti, Marcel, všetko si mi to nejako utriasol s tou smrťou a vecami s ňou spojenými. Ležať s tebou na Tvojej smrteľnej posteli bolo pre mňa prelomové,“ vraví. 

Marcel Nemec bol spoluzakladateľom satiricko-umeleckého súboru Jána Kopytu. Z pódia divadla La Komika sa s divákmi rozlúčil koncom januára, tesne pred návratom do nemocnice, kde svoj boj s rakovinou napokon prehral. 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj