Diaľnica smerom na Česko je pred Malackami neprejazdná. Havaroval tam kamión prevážajúci autá


Nehoda na diaľnici pri Malackách

Foto: Diaľnica smerom na Česko je pred Malackami neprejazdná. Havaroval tam kamión prevážajúci autá Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

K vážnej dopravnej nehode došlo na diaľnici D2 pred Malackami smerom od Bratislavy smerom na Česko. Havaroval tam kamión a úsek diaľnice smerom na hlavné mesto je aktuálne neprejazdný.

„Na D2 pred Malackami smerom z Bratislavy na kilometri 33,5 havaroval kamión ktorý prevážal autá, úsek je neprejazdný, odporúčame zísť z diaľnice pri Lozorne a obchádzku cez starú cestu,“ informuje o komplikácii v doprave Zelená vlna STVR.

„Z doposiaľ nezistených príčin sa tam vodič s plne naloženým nákladným vozidlom prevrátil. Z tohto dôvodu je úplne uzavretá diaľnica D2 smer ČR, odklon je vykonávaný na Zohor - Lozorno. Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície.Presné príčiny a okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla polícia.


Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Národná diaľničná spoločnosť zároveň podľa potreby uzatvára Tunel Sitina v smere z Lamača do Mlynskej doliny. Vodiči budú na obmedzenie upozornení svetelnými dopravnými značkami.

Vodiči si obchádzkovú trasu budú musieť nájsť aj cez víkend. V tuneli Sitina totiž vykonajú pravidelnú jesennú údržbu a tunel bude uzatvorený.

„Dnes od 22:00 do zajtra - soboty (26.10.2024) do 10:00, a od zajtra - soboty (26.10.2024) od 22:00 h do nedele (27.10.2024) do 10:00 bude tunel Sitina z dôvodu pravidelnej údržby obojsmerne uzavretý. Žiadame vodičov, aby využili alternatívne trasy,informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj