Nový Z-box Packety na Cyprichovej umiestnili na parkovacie miesto. V Rači to nie je prvý prípad


Obyvatelia sa sťažujú na Z-boxy Packety v Rači. Takto ich umiestnili

Foto: Nový Z-box Packety na Cyprichovej umiestnili na parkovacie miesto. V Rači to nie je prvý prípad Foto: Facebook, Google Maps

Obyvateľov mestskej časti Rača na Cyprichovej čakalo milé aj nemilé prekvapenie. Na ulici pribudol nový Z-box spoločnosti Packeta. Umiestnený však bol nešťastie, na pozdĺžnom okraji jedného z parkovacích miest. Ak by tam aj auto zaparkovať chcelo, bránilo by v otváraní schránok zákazníkom. V Rači to pritom nie je prvý box, ktorý obmedzuje parkovanie. 

„Čo hovoríte na umiestnenia tohto boxu Packeta na Cyprichovej 52? Je to na parkovisku, je znemožnený prístup autom priamo pred vchody paneláku, napríklad pre záchranárov a hasičov. Kto o tomto rozhodol?“ pýta sa na sociálnom médiu Petra. 

Umiestnenie boxov sa nepáči ani ostatným obyvateľom. „Veľmi nevkusné umiestnenie a aj nepraktické, keďže jeden je cez cestu,“ myslí si Marek. „Nikto sa nikoho nič nepýta, robia si čo chcú,“ dodáva Daniel. Podľa svedkov box na Cyprichovej ešte predvčerom nebol. Ide teda o novinku a museli ho umiestniť v priebehu 24. októbra. 

Nejde pritom o prvý box, ktorého umiestnenie v Rači je otázne. Na Nobelovej ulici je situácia ešte viac do očí bijúca. Z-box je postavený priamo na dvoch osobne vyhradených parkovacích miestach, ktoré sa nachádzajú pred miestnou vietnamskou reštauráciou. 

Na umiestnenie boxov sme sa dopytovali mestskej časti aj spoločnosti Packeta. 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj