Tragické pozadie nehody na železnici v Senci. Pod kolesami vlaku skončil talentovaný futbalista Dávid


Tragický osud futbalistu zo západného Slovenska

Foto: Tragické pozadie nehody na železnici v Senci. Pod kolesami vlaku skončil talentovaný futbalista Dávid Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Športový svet na západnom Slovensku zasiahla veľká tragédia. Svoj život ukončil pod kolesami vlaku v Senci talentovaný 34-ročný futbalista Dávid. O úmrtí muža po zrážke vlakom informovala pred pár dňami polícia a o tragédii sme informovali aj na Bratislavaku . To, že ide o futbalistu Dávida, potvrdil portál Zoznam.sk.

„Napriek snahe rušňovodiča sa nepodarilo zrážke zabrániť. Na mieste bolo zistené, že ide o 34-ročného muža, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Presné príčiny a okolnosti tejto udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ oznámila bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. Dávida zrazil regionálny expres.


Podľa medializovaných informácií by malo ísť o futbalistu Dávida. Futbal hral na Slovensku, ale aj v Rakúsku. „Dávid bol futbalistom, ktorého vášeň pre hru a život bola jedinečná. Jeho prvý rakúsky klub sa stal miestom, kde sa jeho talent mohol naplno rozvinúť. Bol najlepším strelcom a jeho oddanosť futbalu bola obdivuhodná, povedala pre Zoznam blízka osoba športovca.


Na trati, kde Dávid ukončil svoj život, došlo k mimoriadnej situácii aj deň predtým. Vtedy sa však zrážka s osobou nepotvrdila.

„V pondelok 14. októbra bola od 20:35 prerušená doprava v úseku Senec – Bernolákovo z dôvodu podozrenia na zrazenie civilnej osoby vlakom R 842. Oblasť prehľadali privolané záchranné a policajné zložky, pričom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) vždy postupuje podľa ich pokynov. Po kontrole rušňa a koľajiska sa podozrenie na zrazenie osoby nepotvrdilo. Polícia dala súhlas na obnovenie dopravy o 21:30 ešte v ten večer,“ povedal vtedy pre Bratislavak.sk hovorca ZSSK Dominik Drevický.

Dávid sa mal podľa jeho blízkych zamilovať do dievčaťa a neskôr sa vzdal bývania, rodiny, ako aj futbalu. „Jeho život sa zmenil v okamihu, keď sa rozhodol, že sa zbaví svojich bolestí,“ hovoria o tragickom osude športovca.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj