Jojkárska moderátorka po dvoch rokoch bez parochne. Aká choroba ju trápila v súkromí?


Miriam Jarošová vysielala po dvoch rokoch bez parochne

Foto: Jojkárska moderátorka po dvoch rokoch bez parochne. Aká choroba ju trápila v súkromí? Foto: TV JOJ, Instagram/Miriam Jarošová

Moderátorka počasia a klimatologička TV JOJ Miriam Jarošová prestala po dvoch rokoch nosiť na obraze parochňu. O svojich zdravotných problémoch prehovorila už dávnejšie, nie každému divákovi však bolo jej trápenie jasné. Teraz ju však mohli na televíznych obrazovkách vidieť po dlhom čase s jej skutočnými vlasmi. Čo moderátorku počasie dlhé roky trápilo?  

Klimatologička žije podľa vlastných slov už 20 rokov s cukrovkou. Svoju diagnózu zistila náhodne na preventívnej prehliadke, kde jej zistili vysokú glykémiu pri štandardnom odbere krvi. Jarošová má cukrovku prvého typu a je odkázaná na pravidelnú aplikáciu inzulínu do tela. 

Diagnóza prišla náhle, pred preventívnou prehliadkou však žiadne príznaky nepociťovala. Nebola smädná či unavená a ani nechodila častejšie na toaletu. 

„Jedným z problémov, ktorý mi cukrovka priniesla, je aj problém s vlasmi. Napriek tomu, že som užívala a užívam mnohé vitamíny, ktoré by mali pomôcť zlepšiť kvalitu a množstvo mojich vlasov, tak vlasy sa strácali. Pretože v televízii takmer každý deň boli moje vlasy upravované, ich kvalita sa zhoršovala a bolo ich stále menej a menej. Tak som potom aj na radu kolegyne predsa len začala premýšľať nad parochňou, ktorá by mohla ochrániť moje vlastné vlasy,“ povedala pre Šarm


Najťažšie je podľa nej si priznať, že je parochňa potrebná a potom nájsť takú, ktorá bude človeku vyhovovať. Klimatologička sa rozhodla pre parochňu z pravých vlasov, s podobnou farbou a strihom, aký mala aj ona sama. 

„Ohlásili sa mi známi, či som zmenila maskérky, lebo že mi konečne niečo urobili na hlave. V mojom prípade to bola už nutnosť, pretože ani napriek tomu, že som si dávala na pokožku hlavy všelijaké vodičky a séra, nič nepomáhalo,“ povedala v relácii Topstar.

Po dvoch rokoch sa jej vlasy opäť zregenerovali až napokon prišli do stavu, kedy sa Jarošová rozhodla ich opäť ukázať na televíznej obrazovke. 20. októbra mali premiéru v relácii Najlepšie počasie. 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj