V budove finančnej správy nahlásili bombu. Kontroly budú pokračovať aj dnes, prosia o trpezlivosť


Ďalšia bombová hrozba vo Finančnej správe

Foto: V budove finančnej správy nahlásili bombu. Kontroly budú pokračovať aj dnes, prosia o trpezlivosť Foto: Google Maps / FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Bombu v nešpecifikovanej budove Finančnej správy nahlásili mailom v utorok . Napriek tomu, že policajní pyrotechnici nič nenašli, kontroly budú pokračovať aj v priebehu stredy. Finančná správa prosí klientov a daňové subjekty o trpezlivosť a pochopenie. O prípade inofmovala ako prvá TV JOJ.

V priebehu dvoch týždňov ide už o druhý bombový poplach vo Finančnej správy. Kvôli možnému nebezpečenstvu prehľadali centrálu inštitúcie v Bratislave. „Tieto hrozby nemožno podceňovať, pretože ohrozujú bezpečnosť všetkých zúčastnených,“ povedal pre TV JOJ hovorca úradu Daniel Súkup.

Podobne ako pri prvej bombovej hrozbe, polícia ani teraz nič nenašla. Napriek tomu budú kontroly pokračovať aj v priebehu stredy 16. októbra. Všetky priestory, ktoré už pyrotechnici prehliadli sú v prevádzke a fungujú v štandardnom režime. Finančná správa zároveň vyzýva na opatrnosť a zodpovedné správanie všetkých občanov.


Po bombovej hrozbe začiatkom októbra Finančná správa informovala o tom, že vyhrážka môže súvisieť s jednou z kontrol, ktorú daniari krátko predtým vykonali. Krátko predtým sa konala razia v bratislavskom klube Wax2. Medialzovaný zásah v zábavnom podniku vyvolal kritiku polície za údajne neprimerané správanie sa k návštevníkom klubu.





Banská Bystrica
Žilina
Košice
Košice
Banská Bystrica
Trnava
Trenčín
Trnava
Žilina
Nitra
Trenčín
Prešov
Nitra
Prešov