Na Hrobákovej v Petržalke horel ráno byt. Majiteľke vznikla škoda za desiatky tisíc eur, previezli ju do nemocnice


Požiar na Hrobákovej ulici v Petržalke

Foto: Na Hrobákovej v Petržalke horel ráno byt. Majiteľke vznikla škoda za desiatky tisíc eur, previezli ju do nemocnice Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Požiar vypukol ráno po siedmej hodine v jednom z bytových domov na Hrobákovej ulici v Petržalke. Na jeho likvidácii sa podieľali hasiči s viacerými kusmi techniky. Byt sa chytil od ohňa, ktorý vznikol v elektrickej rozvodnej skrini. Jeho majiteľku previezli do nemocnice.

„Vzhľadom na rozsah požiaru nebolo potrebné vykonať evakuáciu obyvateľov domu, pričom po uhasení na mieste bolo zistené že išlo o požiar elektrickej rozvodnej skrine. Majiteľka predmetného bytu bola privolanou záchrannou službou prevezená z dôvodu kontrolných vyšetrení do jednej z nemocníc. Požiarom bola spôsobená škoda v predpokladanej výške do 30.000 Eur,“ uviedla k rannému požiaru bratislavská krajská polícia.

Polícia tiež oznámila, že sa okolnosťami vzniku požiaru zaoberá. Požiar vznikol v byte na 10. poschodí. Hasiči ho krátko po príchode na miesto zlikvidovali.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Trnava
Nitra
Trenčín
Košice
Banská Bystrica
Prešov
Žilina
Nitra
Žilina
Trnava
Košice
Trenčín
Banská Bystrica
Prešov