VIDEO: Divoký západ neďaleko od Bratislavy. Čierny pasažier utiekol pred revizórmi oknom v električke


Pred revízormi z električky vyskočil oknom

Foto: VIDEO: Divoký západ neďaleko od Bratislavy. Čierny pasažier utiekol pred revizórmi oknom v električke Foto: Idnes.cz

Poriadne divokú naháňačku čierneho pasažiera zažili cestujúci v brnenskej električke. V meste hodinku od Bratislavy totiž cestujúci bez lístka pred revízormi vyskočil oknom. Kurióznu situáciu zachytila kamera jedného z revízorov a tak si túto „kovbojku“ ako z divokého západu môžeme vychutnať so všetkými podrobnosťami. 

Cestujúci nemal cestovný doklad a po vyzvaní predložil revízorom svoj pas. Vzápätí ale začal vozidlom utekať a vyskočil okienkom von,“ povedala časkému serveru Idnes.cz hovorkyňa dopravného podniku v Brne Hana Tomaštíková.

Napriek tomu, že čiernemu pasažierovi sa podarilo cez okno v električke vyskočiť, revízori mali v rukách aspoň jeho pas. Ten im predložil ako doklad totožnosti. Revízor neváhal a výtržníkovi cez okno jeho pasom aspoň zamával. Doklad totožnosti potom odovzdali polícii, ktorá prípad vyšetruje.

„Je pomerne bežné, že sa cestujúci snažia revízorom utiecť, ale cez okno to bolo po prvýkrát,“ uzavrela hovorkyňa dopravného podniku.