MIMORIADNE Ministra Tomáša Tarabu museli pre bolesti brucha okamžite operovať


MIMORIADNE Tomáša Tarabu museli okamžite operovať

Foto: MIMORIADNE Ministra Tomáša Tarabu museli pre bolesti brucha okamžite operovať Foto: Facebook/Ministerstvo životného prostredia SR

Ministra za SNS Tomáša Tarabu museli náhle operovať. V nemocnici skončil v sobotu v noci, sťažoval sa na náhle bolesti brucha. Lekári sa napokon rozhodli konať. Informovala o tom Pluska

Bolesti brucha, ktoré Taraba pociťoval, mal pripisovať stresu a strave. O jeho zlom zdravotnom stave hovorili aj členovia krízového povodňového štábu. Minister po návrate z Bruselu dokonca zrušil pracovnú cestu do New Yorku, kde sa koná rokovanie OSN. 

Podľa Plusky mohli mať Tarabove bolesti brucha fatálne následky. Ak by ho akútny zápal brucha postihol v lietadle nad Atlantickým oceánom, operovať by ho nebolo možné. Aktuálne je mimo ohrozenia života, ale jeho hospitalizácia je stále potrebná. 


Nasledujúce dni bude preto zrejme rezort bez ministra, po náročnej operácii sa potrebuje zotaviť. Taraba sa posledné dni venoval najmä povodniam, ktoré zasiahli väčšiu časť územia Slovenska a ktoré má na starosti práve jeho rezort a rezort vnútra.

 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj