Dobrá správa: Devínska cesta je otvorená pre MHD aj autá. Linka 29 premáva v plnom rozsahu


Devínska cesta je opätovne otvorená

Foto: Dobrá správa: Devínska cesta je otvorená pre MHD aj autá. Linka 29 premáva v plnom rozsahu Foto: Facebook/Dárius Krajčír - starosta Devínskej Novej Vsi

Devínska cesta je znova otvorená pre mestskú hromadnú dopravu aj motorové vozidlá. Informovalo o tom hlavné mesto v piatok 20. septembra v príspevku na sociálnej sieti.

Komunikáciu sme sprístupnili po dobudovaní 70 metrov dlhej a viac ako 4 metre vysokej pevnej steny, ktorá má za účel ochrániť vozidlá pred prípadnými zosuvmi svahu alebo padajúcimi kameňmi,“ dodalo mesto.

V tomto úseku Devínskej cesty je zároveň doprava riadená v striedavom režime semaformi, mesto preto prosí o rešpektovanie dopravného značenia a zvýšenú opatrnosť pri prejazde.

Linka 29 premáva v plnom rozsahu

Dopravný podnik Bratislava (DPB) tiež informoval o obnovení autobusovej linky číslo 29, ktorá opäť premáva v plnom rozsahu.

Spojenie centrum - Devín - Devínska Nová Ves sme pred malou chvíľou obnovili. Autobusy linky 29 už jazdia po pôvodnej trase cez Devínsku cestu, ktorá bola od víkendu neprejazdná. Kyvadlová linka X29 už nepremáva,“ uviedol DPB.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj