×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

VIDEO: Je to možné? Priamo pred hasičmi odpratávajúcimi následky vetra v Ružinove sa kúpala nahá žena vo fontáne


Foto: VIDEO: Je to možné? Priamo pred hasičmi odpratávajúcimi následky vetra v Ružinove sa kúpala nahá žena vo fontáne Foto: Redakcia

Zaujímavý pohľad sa naskytol obyvateľom jedného z bratislavských sídlisk. Kým väčšina z nás mala v uplynulých dňoch plných dažďa, vetra a zimy rôzne starosti, neznáma žena si užívala pobyt vo fontáne. Nebolo to však na Námestí slobody, kde je vstup do vody za určitých podmienok dovolený. Nahá žena sa vo fontáne v Kukorelliho parku kúpe, ponára sa do vody a ešte aj veselo špliecha.

„Tuto sedíme, čakáme na policajtov a tuto čajka sa kúpe vo fontáne holá...,“ hovorí hlas v pozadí záznamu. „Je toto normálne?“ - Pokračuje komentár.

Kamera sa vzápätí otočí smerom od fontány a záber zachytí hasičov pracujúcich na odstraňovaní škôd po silnom vetre, ktorý Bratislavu trápil od piatku. Video je natočené mobilným telefónom z odparkovaného vozidla. Vyzerá to tak, že žena si záujem všimla, lebo na viacerých záberoch sa akoby smerom ku kamere usmiala.

Podľa niektorých Bratislavčanov nejde o žiadnu neznámu, žena sa zvykne vo fontáne objavovať pravidelne, občas si prinesie aj sprchový gél a rovno si urobí hygienu. V Ružinove boli problémy s ľuďmi bez domova, ktorí fontány využívajú na hygienu už v minulosti.


Radi by sme požiadali verejnosť, ak sú svedkami popisovaných situácií, nech neváhajú a ihneď kontaktujú štátnu alebo mestskú políciu prostredníctvom liniek 158 a 159. Naši operátori prioritizujú situácie, pri ktorých dochádza k ohrozeniu života a zdravia ľudí alebo ku škodám na majetku. To znamená, že k takýmto situáciám posielame hliadky ihneď,“ informovala hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Barbora Krajčovičová.



Prečítajte si viac: