×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Utopené vládne limuzíny? Mikulec a Matovič hovoria o státisícových škodách pre neschopnosť Eštoka


Foto: Utopené vládne limuzíny? Mikulec a Matovič hovoria o státisícových škodách pre neschopnosť Eštoka Foto: Facebook/Roman Mikulec

Politické spory nekončia ani v krízových situáciách. Bývalý minister vnútra Roman Mikulec (Slovensko) zverejnil na sociálnom médiu fotografiu, na ktorej majú byť limuzíny ministerstva vnútra. Záplavy aktuálne trápia viaceré regióny Slovenska. Nevyhli sa im ani autá na fotografii, voda siaha do ich polovice. 

„Toto sú limuzíny ministerstva vnútra. No a čo? Šutaj Eštok má zase dôvod nakupovať nové. Čo tam po tých starých…V každom prípade držím palce všetkým, ktorí sú v pohotovosti a pomáhajú s povodňami. Rovnako všetkým zasiahnutým prajem, aby ich škody boli čo najmenšie,“ uviedol Mikulec. 

Jeho stranícky predseda a poslanec Igor Matovič zas hovorí o státisícových škodách, ktorá pre utopené vládne limuzíny mala vzniknúť.

„Šutaj Eštók nechal utopiť vládne limuzíny, hoci vedel, že budú povodne. Státisícové škody kvôli neschopnému tĺkovi,“ napísal. 

Rezort vnútra sa k limuzínam vyjadril na stránke Hoaxy a podvody. „Žiaľ, ani situácie ako sú povodne ich nezastavia pri šírení hoaxov spoza klávesnice a v teple domova. To, čo vidíte na obrázku hoaxu sú staré autá, ktoré sú vyradené a nepoužiteľné. Všetky naše záchranné zložky sú v tomto daždivom počasí už niekoľko dní v teréne a vykonávajú protipovodňové opatrenia. Ich cieľom je minimalizovať straty na životoch a majetku. Namiesto týchto vrakov je pre nich ochrana života a zdravia všetkých občanov na prvom mieste,“ uviedol rezort.

Prečítajte si viac: