Vykradli kynologický trenažér v Rohožníku. Skúšky záchranárskych psov ohrozené


Zlodeji vykradli kynologický trenažér, skúšky záchranárskych psov ohrozené

Foto: Vykradli kynologický trenažér v Rohožníku. Skúšky záchranárskych psov ohrozené Foto: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Kynologická záchranárska brigáda z Bratislavy zažíva nočnú moru. Ich tréningový priestor v Rohožníku bol vykradnutý a zmizli im všetky kovové konštrukcie určené na prekážky, kachle a ďalšie železné časti. Krádež postihla prípravu na skúšky záchranárskych psov, ktoré sa mali konať už o tri týždne. Tento incident ohrozuje aj ďalšie plánované podujatia, vrátane skúšok podľa IPOR v novembri.


Brigáda zúfalo žiada o pomoc

Zmiznuté konštrukcie sú v dobrom stave, natreté modrou, červenou, šedou a žltou farbou. Ak by ste natrafili na niekoho, kto by sa pokúšal tieto časti speňažiť, najmä ak sa ich bude snažiť predať vcelku, okamžite kontaktujte kynologickú brigádu. Zlodeji môžu konštrukcie predať na zberných dvoroch, ale pre kynologické kluby majú oveľa väčšiu hodnotu.

Bratislavská kynologická záchranárska brigáda apeluje na verejnosť, aby sa s akýmkoľvek podozrivým predajom obracala priamo na nich. Každá informácia je cenná, aby sa konštrukcie podarilo vrátiť a neohrozili sa dôležité skúšky záchranárskych psov. Pomôžte nájsť zlodejov a obnoviť tréningový priestor pre záchranárskych psov.

 


 

 

 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj