Obyvateľom Petržalky už niekoľko nocí nedá spávať neznesiteľný hluk. Šíriť sa má od neďalekej predajne


Petržalčanov už niekoľko nocí trápi neznesiteľný hluk

Foto: Obyvateľom Petržalky už niekoľko nocí nedá spávať neznesiteľný hluk. Šíriť sa má od neďalekej predajne Foto: Ilustračné foto/freepik.com

Obyvateľov Petržalky trápi už niekoľko nocí neznesiteľný hluk. Má ísť o alarm, ktorý počuť do ranných hodín v okolí Jasovskej ulice a Humenského námestia. Na problém poukázala pani Natália v miestnej facebookovej skupine„Idem už z toho zošalieť. Tušíte, kde to je? Ja už neviem, či niekam volať, len to neviem identifikovať, lebo bývame vysoko a ozýva sa to,“ sťažuje sa.

Hluk nedá spávať aj ostatným ľuďom žijúcim v danej lokalite. „Aj my to počujeme a vytáča nás to. Celú včerajšiu noc to hučalo,“ pridala sa k sťažnosti ďalšia obyvateľka Petržalky.

To, čo je jeho príčinou, je otázne. Podľa Marcely môžu byť dôvodom zábrany, ktoré sa zvyknú dávať na parkovacie miesta, aby tam nikto neparkoval. Keď majú slabé baterky, zvyknú tak pískať. Podľa miestnych sa môže šíriť aj z predajne Peugeot či z garáže na Jasovskej ulici.

„Na Jasovskej v garážovom dome je neustále na vrátnici súkromná bezpečnostná služba (SBS). Myslím, že ak by to išlo odtiaľ, určite by to riešili,“ uviedla na margo jedného z tipov pani Zuzana.


Podľa doposiaľ zistených informácií za hluk nemôže auto. Má ísť o alarm, ktorý sa mal počas dnešného rána šíriť od predajne Billa, ktorá sídli na ulici Zuzany Chalupovej.

O podrobnejšie informácie sme požiadali mestskú časť. Jej hovorkyňa Mária Halašková pre Bratislavak.sk uviedla, že ohľadom danej problematiky zatiaľ oficiálne sťažnosti neevidujú.




Banská Bystrica
Trnava
Banská Bystrica
Trenčín
Prešov
Košice
Trenčín
Žilina
Trnava
Nitra
Košice
Nitra
Žilina
Prešov