FOTO: Na Suchom mýte horel Mercedes. Je to ako mafia z 90. rokov, vravia Bratislavčania


Na Suchom mýte horelo auto. Bratislavčania sa obávajú návrate 90. rokov

FOTO: Na Suchom mýte horel Mercedes. Je to ako mafia z 90. rokov, vravia Bratislavčania Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Piatkové ráno bolo v Starom Meste rušné. Policajti boli v skorých ranných hodinách vyslaní na Suché mýto, kde začalo horieť motorové vozidlo. „Na mieste hliadka zistila, že sa jedná o vozidlo zn. Mercedes. Privolaným príslušníkom hasičského a záchranného zboru sa požiar vozidla podarilo uhasiť. Zisťovateľ príčin vzniku požiarov nevylúčil cudzie zavinenie. Presná výška spôsobenej škody je predmetom ďalšieho dokazovania. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,“ informuje krajská polícia na sociálnej sieti.

Pod jej príspevkom začali Bratislavčania diskutovať o tom, ako požiar vznikol. Viacerí si myslia, že vznikol zámerne a označili ho za „vyrovnávanie účtov“. V kinách mal navyše nedávno premiéru film Miki o známom mafiánskom bossovi Mikulášovi Černákovi. Vo filme vidieť hneď niekoľko pokusov o to vyhodiť auto do vzduchu.

Možno práve pre preto vnímajú Bratislavčania horiace autá aktuálne citlivejšie a ihneď si spomenú na to, ako vyzeralo Slovensko kedysi. Návrat mafie ako v 90tych rokoch,“ napísal Viliam. Hasiči však boli promptní. Očitá svedkyňa zo Suchého mýta im skladá pochvalu. „Nuž bolo to desivé, ale naši šikovní hasiči došli do 7 minút,“ hovorí. 


 

 

 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Nitra
Žilina
Prešov
Trnava
Žilina
Prešov
Košice
Trnava
Trenčín
Košice
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Nitra
Trenčín