×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Bizarný inzerát firmy s matracmi. Vezmi si pyžamo, príď sa sa vyspať do predajne na Nivy a zarob tisíc eur za 8 hodín


Foto: Bizarný inzerát firmy s matracmi. Vezmi si pyžamo, príď sa sa vyspať do predajne na Nivy a zarob tisíc eur za 8 hodín Foto: unsplash.com

Dobre sa vyspať a pritom zarobiť tisíc eur?  Bizarný inzerát od spoločnosti Dormeo sľubuje presne to. Hľadajú ľudí starších ako 18 rokov, ktorí sa prídu vyspať do ich predajne v nákupnom centre Nivy. Ako odmenu ponúkajú tisíc eur za 8 hodín spánku v čistom. Aké sú podmienky?

Spánková „prespávačka“ alebo nástup do práce sa uskutoční 25. septembra a spať by ste mali od 11:00 hod. do 19:00 hod. „Vaša hlavná zodpovednosť ako Dormeo® Majster spánku bude užiť si 8 hodín výdatného spánku v jednej z našich luxusných značkových postelí. Táto práca snov však nie je len o ležaní; ide aj o predvedenie toho najlepšieho pôžitku zo spánku. Prídete vo svojom obľúbenom pyžame, spravíte si pohodlie v našej prémiovej posteľnej bielizni a jednoducho sa necháte uniesť do krajiny snov,“ píše Dormeo v inzeráte. 

Ak sa chcete prihlásiť, musíte vyplniť formulár na ich stránke. Okrem toho, že máte prísť do predajne vo svojom obľúbenom pyžame, medzi ďalšie zodpovednosti patrí aj to, že by ste sa mali podeliť o svoj zážitok na sociálnych sieťach.


Prihlásiť sa môžete do 9. septembra. „Ak ste človek, ktorý miluje sociálne médiá, riadi sa heslom „ešte 5 minútočiek“ a je oprávneným držiteľom rekordov v impozantnom spánku, toto je pre vás ten správny job. Neprespite aj túto jedinečnú šancu nechať si zaplatiť za niečo, čo milujete nadovšetko na svete – spánok!“ dodáva spoločnosť. 


 

Prečítajte si viac: