Najprv nabúral, potom nafúkal, neskôr u neho našli pištoľ. 76-ročný senior z Jablonového policajtov poriadne prekvapil


Miroslava R. z Jablonového obvinili aj z nedovoleného ozbrojovania

Foto: Najprv nabúral, potom nafúkal, neskôr u neho našli pištoľ. 76-ročný senior z Jablonového policajtov poriadne prekvapil Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

O dopravnej nehode 76-ročného seniora z obce Jablonové v okrese Malacky sme informovali už včera. Muž v dôchodkovom veku nezvládol riadenie malého motocyklu babeta a skončil mimo cesty. Policajti následne zistili, že úradoval alkohol - seniorovi v dychu namerali viac ako 1,20 promile. Prípad však pokračuje a to poriadne prekvapujúco. Aktuálne polícia informuje, že senior mal u seba nepovolenú pištoľ a na rováši mu tak pribudol ďalší prečin.

76-ročného muža s alkoholom v krvi po nehode odviezli do nemocnice. Tam na policajtov čakalo ďalšie prekvapenie. Senior bol totiž ozbrojený. „Jeho zdravotný stav si vyžiadal, aby sa v nemocnici podrobil viacerým vyšetreniam, pričom po jeho prevoze bolo zistené, že má pri sebe samonabíjaciu pištoľ FN Model 1906. Následne na základe vykonaných úkonov policajti zistili, že 76 – ročný Miroslav R. túto zbraň neoprávnene prechovával,“ informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.


Okrem dopravnej nehody spôsobenej za prítomnosti alkoholu, tak mužovi pribudlo ďalšie obvinenie. „Z tohto dôvodu vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V počas včerajšieho dňa obvinil 76 – ročného Miroslava R. z prečinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami,“ dodáva polícia s tým, že mu hrozí štyri až desať rokov za mrežami.


 



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj