Školníkova mačka je hviezda Karlovky. Na Google Mapách má vlastnú značku, chodia ju fotiť turisti


Školníkovu mačku z Karlovky nájdete aj na Google Mapách

Foto: Školníkova mačka je hviezda Karlovky. Na Google Mapách má vlastnú značku, chodia ju fotiť turisti Foto: Google Maps

Základná umelecká škola Jozefa Kresáka v Karlovej Vsi prekvapuje novou značkou na Google Mapách. Svojim chlpáčom sa môžu chváliť pred celým svetom. Školníkova mačka sa stala oficiálnou turistickou atrakciou.

 „Školníkova mačka na Riviére, ktorú môžete bežne vidieť za plotom umeleckej školy má už aj svoj profil na Google Mapách Karloveská atrakcia, ktorá už mala tú česť byť predmetom desiatok postov tu na Karlovke aj v iných karloveských skupinách, má výborné hodnotenia,“ napísal na sociálnom médiu Martin.

A naozaj. Školníkova mačka za krátky čas získala 4,5 hviezdičky z možných 5. Na Google navyše pribúdajú aj turistické recenzie tejto novej atrakcie. „Výborné služby, žiadne čakanie - najlepšia školníkova mačka v okolí,“ napísal Martin. „Školník je ako Columbova manželka. Všetci na Facebooku vedia, že mu mačka patrí ale nikto ho nikdy nevidel,“ hovorí Katarína. 

Ďalšie recenzie mačku pasujú za najlepšiu a najkrajšiu v celkom okolí. „Bez čakania, vstupenky netreba. Videla som ju na sociálnej sieti asi 10-tisíckrát neustále čítam o nej príspevky a konečne je na mape!  Zaslúži si to, je to taká naša záhada. Všetci ju tu poznajú a napriek tomu sa takmer denne nájde niekto, kto pridá nový príspevok k tejto mačke,“ hovorí Jana.   


Nie každý však mal to šťastie mačku stretnúť. „Kvôli tejto atrakcii sme pricestovali z ďaleka (až z hora). Dokonca viackrát. Žiaľ, školníkovú mačku sme ani raz nestretli. Je to minimálne zvláštne… Určite neodporúčam,“ hovorí Izabela. 

 

 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj