×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Vo Vajnoroch v koľajisku vlak zrazil človeka. Rýchlik z Bratislavy do Levíc meškal takmer 90 minút


Foto: Vo Vajnoroch v koľajisku vlak zrazil človeka. Rýchlik z Bratislavy do Levíc meškal takmer 90 minút Foto: Google Maps / FB ZSSK

Nepredvídanú udalosť museli v nedeľu večer riešiť železničiari v hlavnom meste. Rýchlik Urpín, ktorý z bratislavskej Hlavnej stanice odchádza o 19:52 mal vo Vajnoroch zraziť človeka. Vlak nabral po nehode podľa údajov Železničnej spoločnosti Slovensko takmer 90-minútové meškanie.

„R 855 mešká zo stanice Bratislava-Vajnory 85 minút,“ oznámila ZSKK na svojej webovej stránke. Bližšie informácie štátny železničný dopravca neuviedol. Viac sa objavilo na facebookovej stránke venovanej meškaniu vlakov. Dôvodom veľkého meškania rýchlika mala byť nehodová udalosť. „Stret vlaku s osobou v koľajisku,“ informovala stránka Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR.

Zrážku vlaku s osobou pohybujúcou sa v koľajisku potvrdila neskôr aj ZSSK. „Včera 25. augusta približne o 20:05 došlo k stretu vlaku R 855 Urpín smerujúceho z Bratislavy do Levíc a osoby neoprávnene sa pohybujúcej v koľajisku na stanici Bratislava-Vajnory. Oblasť zabezpečili privolané záchranné a policajné zložky, pričom polícia začala s vyšetrovaním nehody,“ pridal viac podrobností hovorca ZSSK Dominik Drevický.

Rýchlik mal do Levíc pravidelný príchod 21.36, udalosť a následné meškanie však cestujúcim cestu poriadne predĺžili. K čomu presne došlo v koľajisku stanice vo Vajnoroch zatiaľ známe nie je. Polícia o udalosti dosiaľ neinformovala.

Prečítajte si viac: