Medzi Lamačom a Devínskou našli železničiari v noci pri trati mŕtvu ženu. Vedľa seba mala doklady


Nález tela mŕtvej ženy medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou

Foto: Medzi Lamačom a Devínskou našli železničiari v noci pri trati mŕtvu ženu. Vedľa seba mala doklady Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Telo 52-ročnej ženy z Bratislavy našli v noci po druhej hodine v blízkosti železničnej trate medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou. Polícia bola na miesto, ktoré leži v blízkosti podjazdu popod diaľnicu vyslaná na základe oznámenia. Železniční policajti pri tele ženy našli aj doklad totožnosti.

„Policajti hodnovernosť tohto oznámenia na mieste preverili a potvrdili, pričom na mieste našli telo ženy so zraneniami nezlučiteľnými so životom. Pri osobe bol nájdený aj doklad totožnosti, jednalo sa o 52-ročnú ženu z Bratislavy,“ informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Polícia zatiaľ o prípade nezverejnila bližšie informácie. „Poverený príslušník Oddelenia železničnej polície v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ oznámila.

Tragédia sa na železnici v blízkosti Lamača odohrala aj v prvej polovici júla. O život vtedy prišla mladá žena, podľa polície išlo o mladistvú osobu. Ženu zrazil nákladný vlak, rušňovodič napriek brzdeniu nedokázal zrážke zabrániť.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Prešov
Trnava
Prešov
Košice
Trenčín
Trnava
Žilina
Trenčín
Žilina
Nitra
Košice
Banská Bystrica
Nitra
Banská Bystrica