Aktualizované: Pani Štefana z Bratislavy sa vrátila k svojej rodine. Nezvestná bola od stredy


Pani Štefanu sa podarilo úspešne nájsť

Foto: Aktualizované: Pani Štefana z Bratislavy sa vrátila k svojej rodine. Nezvestná bola od stredy Foto: FB Pohotovostný pátrací tím

Po 70-ročnej Štefane Kvasnicovej vyhlásili v stredu 7. augusta pátranie policajti z piateho bratislavského okresu. Nezvestná seniorka z Bratislavy je 160 centimetrov vysoká, váži 50 kilogramov, má chudú postavu, čierne šedé vlasy a modré oči.

Spoznať ju môžete podľa vrások na tvári a podľa toho, že pri chôdzi používa barlu. Štefana Kvasnicová je onkologická pacientka.

Oblečené by mala mať dlhé nohavice čiernej farby, čierne tričko s dlhým rukávom, čierne nízke topánky a mala by mať pri sebe čiernu kabelku so zlatým popruhom.


„Ak ste osobu videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu 158 a Pohotovostný pátrací tím 0940 555 959,“ obracia sa na verejnosť Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti.

Aktualizácia z nedele 11. augusta o 14:03 hod.:

Pani Štefanu sa podarilo včera 10. augusta úspešne nájsť. Momentálne sa nachádza už pri svojej rodine. Informuje o tom na sociálnom médiu Facebook Záchranný systém Slovensko - pátranie po osobách.



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj