VIDEO: V Podunajských Biskupiciach horela škôlka. Zo strechy vraj utekali deti, polícia nevylúčila cudzie zavinenie


V Podunajských Biskupiciach horela škôlka

Foto: VIDEO: V Podunajských Biskupiciach horela škôlka. Zo strechy vraj utekali deti, polícia nevylúčila cudzie zavinenie Foto: FB Roman Lamoš - starosta Podunajských Biskupíc

Škôlka na Podzáhradnej ulici v Podunajských Biskupiciach začala horieť v utorok 6. augusta vo večerných hodinách. Na mieste zasahovalo niekoľko hasičských áut. Podľa informácií TV JOJ susedia videli, ako zo strechy škôlky a cez plot utekajú štyri deti.

Starosta Podunajských Biskupíc Roman Lamoš na sociálnej sieti informoval, že oheň zasiahol strechu budovy v ktorej sa škôlka nachádza.

Požiar je uhasený. Našťastie, vypukol len na streche - príčina sa vyšetruje. Prehliadli sme aj vnútorné príestory škôlky - triedy aj spálne sú v poriadku. Prevádzka materskej školy však bude prerušená, o čom už odišla informácia rodičom cez Edupage,“ uviedol starosta ďalšie podrobnosti.


„Na miesto sa dostavili príslušníci hasičského a záchranného zboru, ktorým sa požiar podarilo uhasiť. Privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov nevylúčil cudzie zavinenie. Presná výška spôsobenej škody je predmetom ďalšieho dokazovania. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,“ uviedla o požiari škôlky polícia.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Požiar zasiahol aj niektoré vnútorné časti objektu a zničil počítače, elektroniku, pomôcky, či nábytok. Televízia JOJ zároveň hovorí o výpovediach susedov, ktorí údajne zo škôlky videli utekať štyri deti.




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj