Viaceré linky MHD budú dva týždne jazdiť odklonom. Môže za to havária vodovodu na Karadžičovej


Presmerované linky MHD pre opravu vodovodu na Karadžičovej

Foto: Viaceré linky MHD budú dva týždne jazdiť odklonom. Môže za to havária vodovodu na Karadžičovej Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Odstraňovanie následkov havárie vodovodu na Karadžičovej ulici si vyžiadala veľké zmeny vo vedení viacerých liniek bratislavskej MHD. Na Karadžičovej ulici je úplne uzavretá vozovka a odklonom tak budú premávať linky 21, 25, 40, 78 a N33.

Autobusy a trolejbusy budú až do skončenia prác premávať cez Páričkovu, Svätoplukovu a Záhradnícku ulicu. Dopravný podnik predpokladá, že zmeny budú platiť dva týždne. Potom sa vozidlá MHD vrátia na obvyklé trasy.

„️Linky 21 a 25 v smere do Devínskej Novej Vsi na obchádzke medzi zastávkami Autobusová stanica a Krížna neobslúžia žiadne zastávky. V opačnom smere, z Krížnej na Autobusovú stanicu premávajú bezo zmien,“ informuje bratislavský dopravný podnik.


„️Linky 40, 78 a N33 v smere na Hlavnú stanicu medzi zastávkami Čulenova a Krížna obslúžia zastávku Autobusová stanica v náhradnej polohe na Páričkovej a zastávku „Kulíškova (A)“. V opačnom smere linky premávajú bezo zmien,“ pridal ďalšie podrobnosti DPB.

Dopravný podnik zároveň upozorňuje, že na obchádzkových trasách môže dôchádzať k meškaniam, za prípadné komplikácie sa preto cestujúcim ospravedlňuje.




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj