Cesta v Pezinku je v katastrofálnom stave už rok. Zmenila sa len farba označovača, hnevajú sa obyvatelia


Cesta v Pezinku je v katastrofálnom stave, výtlk sa za rok nezmenil

Foto: Cesta v Pezinku je v katastrofálnom stave už rok. Zmenila sa len farba označovača, hnevajú sa obyvatelia Foto: Facebook/Pezinok

Pezinčanov rozhorčil katastrofálny stav miestnych ciest a chodníkov. Na jeden z výtlkov, s ktorým sa už rok nič nedeje, upozornil Milan. „Prvá fotka je z minulého roka, druhá dnes. Skús hádať, čo sa zmenilo na ceste na Slnečné Údolie. Ďakujeme Mesto Pezinok ste super,“ napísal. Pod príspevok tiež priložil dve fotografie toho istého výtlku s minimálnym rozdielom. Za rok sa nezmenilo nič. 

Na stav ciest sa navyše sťažujú aj iní obyvatelia mesta. „V meste sú roky rokúce cesty v dezolátnom stave a nič. Akási cesta na Slnečné údolie je rok v norme, ale žiadne obavy do volieb nie je tak ďaleko, náprava príde a tak klídek pohoda teplé miesto zaistené a plat beží,“ tvrdí Štefan. 

Pridáva sa k nemu Danica. Cesty sú podľa nej nebezpečné nie len pre autá, ale aj pre cyklistov. Čuduje sa, že sa ešte nikomu nič nestalo. „Videli ste tempo akým sa posúva Bratislava? Nové lampy, zábradlia, cesty….videli ste zábradlia na mostoch v Pezinku? Videli ste amaterizmus poslancov a primátora, nie? Tak sa pozrite na zábradlie na moste pri Kupeckého škole,“ rozčuľuje sa Ján. 


Facebook/Pezinok

Erik zas do diskusie prispel vlastnou fotografiou chodníka na Komenského ulici. Je podľa neho len otázka času, kedy si tam v zime niekto zlomí nohu. „O farbe označovača by mali nabudúce urobiť aspoň anketu. Vyberajú farby pre nás bez nás,“ žartuje o výtlku v Slnečnom údolí Robert. 

„Pribudli diery… Slnečné údolie je chatová oblasť...takže priorita zrejme nulová...u nás na Muškáte nie je chatová oblasť a prístup je v podstate rovnaký,“ tvrdí Martina. Redakcia Bratislavak.sk sa snaží získať aj reakciu mesta Pezinok. 




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj