Viac ako 15 rokov skúseností: Developerská spoločnosť FWD construct ponúka prémiové bývanie pre každého


Foto: Viac ako 15 rokov skúseností: Developerská spoločnosť FWD construct ponúka prémiové bývanie pre každého
Galéria: 15 fotiek

Túžite po prémiovom bývaní, ktoré spája výbornú lokalitu, nadčasovú architektúru, zdravé vnútorné prostredie a komunitný charakter? Na realitný trh vstupuje developerská spoločnosť FWD construct, ktorá vám prináša ponuku bývania presne podľa vašich predstáv. 

Vznikla ako samostatný dcérsky projekt spoločnosti KLM Real Estate. Tá sa už viac ako 15 rokov pôsobí v oblasti developmentu po celom Slovensku. Hlavnou oblasťou jej pôsobenia je príprava území, výstavba retail parkov či logistických centier. Prostredníctvom novej dcérskej spoločnosti rozširujú portfólio rezidenčných nehnuteľností o projekt Rezidencia Suchý Vrch. 

„Nebojíme sa výziev a nehľadáme skratky na ceste k cieľu. Hodnoty tvoríme zodpovedným prístupom vo všetkých smeroch. Dôvera klientov je pre nás najvyšším záväzkom dotiahnuť projekt do úspešného konca. Ich spokojnosť je najväčšou odmenou,“ uvádzajú spoločníci Ing. Vladimír Buček a Ing. Matúš Buček.

Za sebou majú viacero úspešných a ocenených projektov, pričom aktuálne pod hlavičkou FWD construct realizujú druhú etapu projektu rezidenčného bývania v lokalite Suchý vrch v Banskej Bystrici.

V prvej etape spoločnosť FWD construct realizovala úpravu a rozšírenie inžinierskych sietí a ich prípojok pre sedem pozemkov, ktoré sú už odovzdané ich novým majiteľom.

Galéria: 15 fotiek

Exkluzívne bývanie

Vizuálne kompaktný obytný súbor naplno využíva potenciál lokality Suchý vrch (katastrálne územie Radvaň) a ponúka exkluzívne bývanie rodinného typu. V rezidencii si môžete vybrať zo širokej palety bytov v štyroch kategóriach alebo rodinný viladom s výmerou až do 215 metrov štvorcových.

„Ku každej dispozícii bytu či domu sme pristupovali s princípom, akoby sme v nich mali žiť my sami,“ dodáva Ing. Matúš Buček.

Jedinečné výhľady a bezprostredná blízkosť prírody len potvrdzuje, že ide o naozaj výnimočný projekt.

V druhej etape projektu prinášajú na trh nadštandardné riešenia v oblasti dizajnu, technológii a zelených riešení, a tak vytvoria podmienky pre zdravé, kvalitné a úsporné bývanie. Byty budú preto vybavené hliníkovými oknami, klimatizáciou, podlahovým kúrením a vonkajším tienením. Klienti majú na výber z viacerých prevedení tzv. ”štandardu”, ktorý je už započítaný v predajnej cene. Komunitný charakter bývania podčiarkne detské ihrisko, záhrada a súkromné fitness. 

Výstavba Rezidencie Suchý Vrch bude oficiálne zahájená už v auguste tohto roka. Investor predpokladá úplné dokončenie a odovzdanie bytov a domov v prvom polroku 2026.

Aktuálna ponuka bytov je dostupná na stránke www.suchyvrch.sk.






Zdroj: Inzercia/PR článok

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj