Úchyl v Starom Meste. Muž sa vlámal do rodinného domu a masturboval na lehátku, policajti neverili vlastným očiam


V Starom Meste zlodej onanoval na lehátku rodinného domu

Foto: Úchyl v Starom Meste. Muž sa vlámal do rodinného domu a masturboval na lehátku, policajti neverili vlastným očiam Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bratislavskí policajti riešia kuriózny prípad v Starom Meste. Do jedného z rodinných domov bola na základe oznámenia vyslaná motorizovaná jednotka, malo dôjsť k vlámaniu. Tomu, čo tam policajti napokon našli, by snáď neverili ani vo sne.

„Nakoľko po príchode na miesto policajti spozorovali otvorené dvere na rodinnom dome, nadobudli podozrenie že páchateľ sa môže nachádzať v jeho vnútorných priestoroch. Vošli na pozemok a začali ho prepátravať, pričom v zadnej časti domu spozorovali na lehátku ležať nahého muža,“ informuje polícia. 

Muži zákona neverili vlastným očiam. Takýto deň v práci určite nečakali. Zlodej pred nimi relaxoval až príliš a policajti ho našli ho masturbuje na lehátku na dvore cudzieho domu. Povedal im, že pred niekoľkými hodinami užil drogy. Následne preskočil plot a začal na opaľovacom lehátku onanovať. 

„‍️Policajti muža následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania potrebných úkonov v zmysle zákona,“ dodáva krajská polícia.



Nitra
Trnava
Trenčín
Žilina
Banská Bystrica
Žilina
Trnava
Trenčín
Banská Bystrica
Prešov
Prešov
Nitra
Košice
Košice