×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Spevákovi Mirovi Jarošovi zomrela mama Štefánia. Dlho zápasila s rakovinou, svoj boj nevzdávala


Foto: Spevákovi Mirovi Jarošovi zomrela mama Štefánia. Dlho zápasila s rakovinou, svoj boj nevzdávala Foto: Facebook/Miro Jaroš

Strata milovanej osoby je vždy nesmierne bolestivá. Ťažké chvíle teraz prežíva známy spevák Miro Jaroš, ktorý nedávno prišiel o svoju mamu. Štefánia Jarošová dlhodobo bojovala so zákernou chorobou – rakovinou kože. Smutnú správu potvrdil spevák pre denník Nový Čas.

S milovanou mamou mal vrúcny vzťah. Dokazuje to aj veľké množstvo príspevkov na jeho sociálnych médiách, kde priamo vystupuje aj jeho mama. Zatiaľ čo niektoré boli veselé, neváhal uverejniť aj tie smutné. Častokrát totiž hovoril o ochorení svojej mamy.

Ešte v roku 2020 uverejnil príspevok, v ktorom hovorí o rakovine lymfatických uzlín, ktorá ju postihla. „Prijala situáciu a jej nastavenie bolo, že je to len prechodný stav a ona sa z toho vylieči,“ napísal o nej s obdivom, keďže obaja jej rodičia podľahli rakovine.

Jeho mame sa nakoniec podarilo vyliečiť, no ochorenie sa jej neskôr vrátilo. „Mame sa choroba vrátila už aj s metastázami a nie je to dobré. Karcinóm z Merkelových buniek je agresívna forma rakoviny a lekári nám povedali, že sa už nedá operovať,“ cituje speváka Nový Čas.

Zrejme aj kvôli tomu spevák robil často osvetu ohľadom tohto zákerného ochorenia. „Vďaka zbierke Deň narcisov môže robiť tím Ligy proti rakovine bezplatné projekty a pomáhať,“ napísal 18. apríla, počas Dňa narcisov a vyzval k podpore zbierky.

Prečítajte si viac: