Najvtipnejší inzerát na slovenskom internete! Bratislavčan predáva Kiu, ktorá údajne porazila aj Paula Walkera


Bratislavčan predáva Kiu, ktorá údajne pretekala s Paulom Walkerom

Foto: Najvtipnejší inzerát na slovenskom internete! Bratislavčan predáva Kiu, ktorá údajne porazila aj Paula Walkera
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Autobazár celé Slovensko

Už ste videli Kiu Ceed, ktorá v pretekoch porazila hviezdu Rýchlo a zbesilo, Paula Walkera? Na internetovom bazáre ju predáva Bratislavčan Dávid. „Posuniem ďalej moje ultra rýchle, spoľahlivé žihadlo Kia Ceed. Svoje parádne jazdné vlastnosti si skúsili aj hviezdy z Rýchlo a Zbesilo. Dokonca to auto to dotiahlo aj do závodov s Paulom Walkerom, kedy rýchlejší berie auto porazeného. Paul Walker nemal šancu proti mojej Kii Ceed s 100-oktánovým benzínom, ktorý som do neho tankoval,“ píše v inzeráte.

Priložil aj fotografie, na ktorých vidieť hercov z Rýchlo a zbesilo, ako pózujú pri Dávidovom aute. Fotografie Kie šikovne upravil tak, aby to vyzeralo, že sa nachádzala v známych filmových scénach. Aj dôvod predaja vozidla je svojský. „Keďže nie sú v Bratislave miesta na parkovanie, musím sa jedného zbaviť,“ tvrdí Dávid.

Slováci sa dobre bavia

Inzerát Slovákov mimoriadne pobavil. „Takto sa predáva do psej matere,“ napísal Jakub odkazujúc na známy výrok premiéra Roberta Fica. Dávid Kiu z Rýchlo a zbesilo predáva za 4 600 eur. Vyjednávať však prišiel Radoslav. „Keďže je auto vylietané z ilegálnych závodov, ponúkam 1 327 eur,“ pokračuje s vtipom. Dávid mal hneď odpoveď. „Mne stačil iba jeden závod, takže je šetrené, nie vylietané,“ odpovedá. 


„Ponúkam 1 500 eur lebo je tam aj Bryan,“ padá ďalšia ponuka. „Veľmi príjemný obrázkový inzerát. Milé rozveselenie v tejto nudnej skupine. Držím palce k skorému predaju,“ napísal jeden z diskutujúcich. Netrvalo to dlho a inzerát sa čoskoro objavil aj na satirickej stránke Zomri. 

Niekto dokonca vytvoril aj fotomontáž auta so známou seriálovou postavičkou Monk. „Interiér a lak auta mal kvalitnú a pravidelnú starostlivosť,“ napísal.

Zdroj: Zomri

Martin do inzerátu zaplietol aj slovenských politikov. „Som to analyzoval s Dankom a Huliakom a KIA Ceed sa robí od roku 2006, Rýchlo a zbesilo 1 vyšlo v roku 2001 je to fejk,“ uzatvára nakoniec. Šikovný inzerát inšpiroval aj iných Slovákov. Rovnakú Kiu sa chystá predávať aj Michaela. „Presne takúto idem predávať, do kelu len nemám takýto namakaný marketing, takto sa to robí!“ vraví. 





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj