VIDEO: Dankov poslanec Ľupták prekročil ďalší rubikon. Nechutné reči o nenarodenom dieťati Kovačičovcov


Dankov poslanec Ľupták prekročil ďalší rubikon

Foto: VIDEO: Dankov poslanec Ľupták prekročil ďalší rubikon. Nechutné reči o nenarodenom dieťati Kovačičovcov Foto: FB Pavol Ľupták / FB Zuzana Kovačič Hanzelová

Poslanec Pavel Ľupták nepatrí medzi najznámejších slovenských zákonodarcov. Jeho mediálna neviditeľnosť by sa však mohla zmeniť po tom, čo si na mušku tento poslanec SNS zobral ešte nenarodené dieťa novinárky a moderátorky Zuzany Kovačič Hanzelovej. Na to, že sa politici vyjadrujú k iným politikom, či k novinárom sme si už zvykli. Objavili sa aj útoky na politikov prostredníctvom ich detí. Poslanec Ľupták však prekročil ďalšiu hranicu - verejne komentuje dieťa, ktoré sa ešte nenarodilo.

Ľupták opisuje, ako sa Kovačič Hanzelová v podcaste Denníka Sme vyjadrila o tom, že sa dozvedela pohlavie svojho nenarodeného dieťaťa. Následne prejde k tomu, že by moderátorku rád poopravil v „zmysle ich ideológie, ktorú nám pretláčajú do hlavy.“ Ľupták potom povie, že správne veta o pohlaví dieťaťa mala znieť „dozvedela som sa od lekára na základe ultrazvuku prvotné pohlavné znaky môjho nenarodeného dieťaťa.“ Poslanec potom naturalisticky vysvetľuje:

„Ľudovo povedané, či má ten plod pipíka, či to bolo vidno na tom ultrazvuku, alebo nebolo vidno. Pretože títo liberáli, Denník N a Sme, tam je spolumajiteľ Soros cez svoju nadáciu, nám všemožne pretláčajú do hlavy takzvanú gender ideológiu.“

Na záver vystúpenia síce poslanec povie, že drží moderátorke palce, nech sa dieťa šťastne narodí avšak zároveň dodá, že verí, že ho dá do progresívnej škôlky.


„Kde už od predškolského veku budú učiť deti ochytávať sa, aby navzájom poznávali chlapci s dievčatami, dievčatá s dievčatami, chlapci s chlapcami. To je takto progresívne.“ Poslanec potom ešte spomenie aj očkovanie a firmu Pfizer.

Kovačič Hanzelová využila útok poslanca na propagáciu očkovania

Moderátorka nezostala neznámemu poslancovi nič dlžná. Najpr mu odkázala, že každý si o podobnom vystúpení urobí názor sám a vzápätí prešla k odporúčaniu očkovania, ktoré zachránilo aj množstvo životov detí. „Rada vám odporučím, ak ste tehotná žena, aby ste sa očkovali na chrípku, na čierny kašeľ, ja pôjdem aj na RSV vakcínu… vakcíny zachránili už veľa životov, odporúčam to aj vám, aj poslancovi Ľuptákovi.“

Ľupták za 9 mesiacov nepredložil ani jeden vlastný návrh

Poslanec Ľupták patrí medzi najmenej pracovitých členov slovenského parlamentu. Za 9 mesiacov od parlamentných volieb na jeseň 2023 nepredložil ani jeden vlastný legislatívny návrh. Pri jeho mene svietia na stránke národnej rady len tri návrhy pod ktoré sa spoludpodpísal. Ide o bežnú prax pri poslaneckých návrhoch, ktoré na to, aby sa o nich mohlo rokovať, musí podpísať aspoň 15 poslancov.

Ľupták taktiež počas svojho pôsobenia v parlamente nepredložil ani jeden pozmeňujúci návrh a nemal ani jednu interpeláciu. Naopak, od parlamentných volieb už sedem krát požiadal o ospravedlnenie z rokovania zákonodarného zboru.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj