VIDEO: Namiesto nástupu do väzenia sa bicykloval po Pezinku. Policajti si ho všimli a našli u neho ešte aj drogy


Policajti zadržali 43-ročného Pezinčana, ktorý sa vyhýbal väzeniu

Foto: VIDEO: Namiesto nástupu do väzenia sa bicykloval po Pezinku. Policajti si ho všimli a našli u neho ešte aj drogy Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Kuriózny prípad sa odohral v Pezinku. Všímaví policajti nielenže zadržali muža, ktorý sa vyhýbal nástupu do výkonu trestu, ale podarilo sa im u neho nájsť ešte aj drogy. Na vrub 43-ročného muža tak pribudol ďalší trestný čin. Na bicykel sa už tak skoro zrejme nedostane.

Muž mal smolu, že si ho všimla práve hliadka, ktorá vedela čo má na svedomí. Policajti totiž dobre vedeli, že sa vyhýba nástupu do väzenia.

„Z uvedeného dôvodu tohto muža zastavili a podrobili kontrole, ktorou bolo potvrdené že sa jedná o 43-ročného Martina, ktorý mal súdom nariadený výkon trestu odňatia slobody, ktorému sa vyhýbal a vedome naň nenastúpil. Lustráciou cez operačné stredisko Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave bola táto skutočnosť potvrdená a osoba bola na základe toho obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na oddelenie,“ opisuje dobrú prácu pezinských kolegov bratislavská krajská polícia na Facebooku.


Tým sa však zaujímavé dianie okolo „známej firmy“ neskončilo. Ďalšie prekvapenie na mužov zákona čakalo po prevoze muža na policajné oddelenie. „Po príchode na oddelenie a pred umiestnením do priestoru pre predvedené, zatknute a obmedzené osoby Martin hliadke dobrovoľne vydal zatavenú injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, ktorú mal schovanú v krabičke od cigariet.“

43-ročný Martin sa tak dopustil ďalšieho protiprávneho konania, a to konkrétne prechovávania psychotropnej a omamnej látky. Vo veci už koná poverený vyšetrovateľ polície.




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj