V Ružinove na Plynárenskej ulici našli mŕtvu ženu. Polícia zatiaľ jej totožnosť nepozná


Nález mŕtvej ženy v bratislavskom Ružinove

Foto: V Ružinove na Plynárenskej ulici našli mŕtvu ženu. Polícia zatiaľ jej totožnosť nepozná Foto: Google Maps

Mŕtve telo ženy našli ráno na Plynárenskej ulici v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Polícia prijala oznámenie o náleze krátko po piatej ráno. Totožnosť neznámej mŕtvej zatiaľ nepoznajú ani muži zákona.

„Dnes krátko po 05:00 h sme na linke 158 prijali oznam o náleze ženského tela bez známok života pri bytovom dome na Plynárenskej ulici. Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili. Privolanej hliadke nie je nateraz známa totožnosť osoby. Na mieste sa vykonávajú procesné úkony,“ zverejnila základné informácie o prípade na sociálnej sieti bratislavská krajská polícia.

Ďalšie skutočnosti avizuje po tom, ako to vyšetrovanie dovolí. „Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia umožní,“ dodáva polícia. Nateraz teda nie je známe, akým spôsobom žena zomrela.

Plynárenská ulica v bratislavskom Ružinove sa nachádza v blízkosti nákladného prístavu na Dunaji. Stojí na nej viacero administratívnych budov, ale aj bytové domy. Polícia nezverejnila, kde presne mŕtvu ženu objavila.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj