V Petržalke úradoval agresívny muž. Policajtom sa predstavil ako mafián z Poľska, chcel ich udrieť do tváre


Mafián z Poľska v Petržalke napádal okoloidúcich a poškodzoval autá

Foto: V Petržalke úradoval agresívny muž. Policajtom sa predstavil ako mafián z Poľska, chcel ich udrieť do tváre Foto: Google Maps

Dnes ráno v Petržalke úradoval agresívny muž. Krátko po 7:00 hod. boli policajti vyslaní k mužovi, ktorý na železničnej stanici poškodzoval zaparkované autá a napádal okoloidúcich. 

„Do pár minút od prijatia oznámenia sa na miesto policajti dostavili, pričom spozorovali muža v sandáloch, zodpovedajúceho opisu. Muž policajtom uviedol že je „mafián z Poľska“ , vulgárne im nadával pričom následne sa na nich rozbehol, a s dlaňou zovretou v päsť chcel udrieť jedného člena hliadky. Konanie agresívneho muža sa však nestretlo s úspechom, a v krátkej dobe sa už nachádzal spacifikovaný a s rukami spútanými so služobnými policajnými putami v priestoroch policajného oddelenia,“ informuje polícia. 

„Mafián z Poľska“ sa mal k policajtom celý čas správať arogantne a snažil sa ich aj napadnúť. Dychová skúška preukázala, že bol aj pod vplyvom alkoholu. Nafúkal 0,65 promile a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj