Výherca 7 miliónov si po výhru prišiel okamžite, v tipovaní si dáva pauzu. Celú sumu Záhorákovi poslali na účet


Šťastný výherca má už plnú sumu na účte

Foto: Výherca 7 miliónov si po výhru prišiel okamžite, v tipovaní si dáva pauzu. Celú sumu Záhorákovi poslali na účet Foto: Tipos

Vyhrať 7 miliónov eur nie je len tak. Minulý týždeň sa to podarilo obyvateľovi Záhoria, ktorý mal neuveriteľné šťastie v hre Tiposu Euromilióny. Výherca sa o svoje peniaze prihlásil ani nie 24 hodín po tom ako sa o svojom šťastnom tipovaní dozvedel. Tipos mu už celú sumu previedol na účet.

„Podľa informácií z dotazníka pre výhercu je zrejmé, že šťastlivec si vybral svoje čísla na základe intuície. Priznal, že po prvotnom šoku nemohol uveriť tomu, že sa mu podarilo vyhrať tak obrovský jackpot. Aj keď sa už k svojej výhre prihlásil, stále nevie, ako s ňou naloží. Chce sa rozhodovať postupne a rozvážne. Nateraz si však v tipovaní plánuje dať prestávku,“ uvádza stávková spoločnosť na svojej internetovej stránke.

Šťastný výherca zo Záhoria si sumu užije v plnej výške, na účet mu teda pristáli peniaze o akých doteraz mohol len snívať. „Výhercovi bola suma 7 069 930 eur vyplatená prevodom na jeho bankový účet v celej výške. Výhry v číselných lotériách od Tiposu sú totiž oslobodené od akýchkoľvek daní. Čerstvému milionárovi ešte raz srdečne gratulujeme a želáme, aby si výhru užil v zdraví,“ uviedol generálny riaditeľ Tiposu Peter Deďo. Záhorák svoje šťastie v hre Euromilióny skúšal tri roky. Ide o siedmu najvyššiu výhru v histórii číselných lotérií Tiposu.

Muž zo Záhoria na svojom tikete vyplnil celkovo šesť hracích polí spolu s účasťou v doplnkovej hre Euromilióny Joker. Za výhru 7 miliónov zaplatil len 9,50 eur. Pri večernom žrebovaní padli čísla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6. Výherca asi neveril vlastným očiam. Na jeho tickete boli presne tie isté čísla. Na deň, ktorú mu asi poriadne zmení život, určite nikdy nezabudne.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj