Romana Tabák prekvapuje ďalším výrokom. Mám 13-tisíc followerov, ale v mojej hlave je to 130 miliónov


Romana Tabák si myslí, že má na Instagrame 130 miliónov followerov

Foto: Romana Tabák prekvapuje ďalším výrokom. Mám 13-tisíc followerov, ale v mojej hlave je to 130 miliónov Foto: Facebook/Romana Tabak

Bývalá poslankyňa, tenistka a neúspešná kandidátka do Európskeho parlamentu Romana Tabák (SNS) si myslí, že ju sleduje celý svet. V súčasnosti pracuje ako poradkyňa štátneho tajomníka Jána Krišandu na ministerstve cestovného ruchu a športu. Tabák v rozhovore pre Nous povedala, že aj napriek tomu, že ju na Instagrame sleduje 13-tisíc ľudí, v jej hlave je to 130 miliónov. Upozornil na to moderátor Ta3 Rastislav Iliev.

„Mám len 13-tisíc followerov, ale v mojej hlave mám 130 miliónov. Hovorím si, že ja nebudem pozerať na to číslo, či má nejaká poslankyňa viac alebo menej. Ja si robím svoju robotu. Mám otvorený profil, tým pádom ma sleduje celý svet. Ja sa nebudem limitovať nejakých 13-tisícami. Hovorím, mňa sledujú všetci,“ povedala v rozhovore Tabák, ktorá sa v minulosti preslávila výrokmi, že je pre politiku stvorená a ak je to Božia vôľa, bude kandidovať za prezidentku. 


Hádam najväčší škandál však Tabák vyvolala kúpaním v národnom parku. Za kúpanie v horskom potoku TANAP-u dostala pokutu 3 319 eur. 

Zdroj: Facebook/Romana Tabak

Do parlamentu sa dostala vďaka hnutiu Igora Matoviča. Vtedajšom OĽaNO (dnes Slovensko), bývalá tenistka pôsobila ako odborníčka na šport. Z jej pera je napríklad zákon o metrovom bočnom odstupe pri predbiehaní cyklistu. Z poslaneckého klubu OĽaNO ju vylúčili po tom, čo nezahlasovala za vydanie Roberta Fica na trestné stíhanie. Neskôr pôsobila v klube Sme rodina, ale aj odtiaľ napokon odišla po tom, čo strana podporila dodanie stíhačiek MiG-29 na Ukrajinu.


V eurovoľbách kandidovala za Slovenskú národnú stranu, ktorá sa do Europarlamentu nedostala. Tabák získala len 2 954 preferenčných krúžkov. 

Rozhovor s členom sekty

Rozhovor v Nous s ňou robil Adrián Bartalos, manžel herečky Márie Havranovej, ktorá v minulosti hrala v úspešnom seriály Oteckovia. Dvojica sa preslávila pôsobením v kresťanskom spoločenstve Milosť. O praktikách sekty prehovorili viacerí členovia. Majú uzdravovať ľudí, vyháňať démonov či podnecovať neznášanlivosť. 

Mária Havranová (dnes už Bartalos, pozn. red.) šíri vieru aj cez svoj Instagram. Ľuďom, ktorí neveria v Ježiša odkazuje, že veria v Satana a LGBTI+ komunitu podľa nej Boh označil za chaos. Tvrdí, že jediná pravda je v Biblii. 

Reakcia Tabák

Bývalá tenistka označila vystrihnuté video moderátora TA3 za kyberšikanu. „Zakomplexovaný Rastík sa vyžíva v kyberšikanovaní. Vystriháva časti rozhovoru a hlavná pointa vplyv sociálnych sietí na duševné zdravie,“ napísala neskôr Tabák na sociálnom médiu. Moderátorovi odkázala, aby sa neschovával za dúhovú vlajku a nemyslel si, že je dôležitý. 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu