Premiér Fico prvýkrát od atentátu na rokovaní vlády. Prišiel tunelom, namiesto barly sa opieral o paličku


Premiér Fico prišiel prvýkrát od atentátu na rokovanie vlády

Foto: Premiér Fico prvýkrát od atentátu na rokovaní vlády. Prišiel tunelom, namiesto barly sa opieral o paličku Foto: Aktuality

Predseda vlády Robert Fico to s návratom do práce myslí evidentne vážne. Od atentátu v Handlovej ubehli necelé dva mesiace a v posledných dňoch sa premiér čoraz viac zapája do spoločenských a politických udalostí. Minulý piatok predniesol na Devíne prejav, v ktorom útočil na liberalizmus a progresivizmus, včera bol na poli pri Trnave skontrolovať žito, no a dnes prišiel prvýkrát od osudného 15. mája na rokovanie vládneho kabinetu.

Členovia vlády bežne na rokovanie prichádzajú hlavným, alebo bočným vchodom novej budovy v priestoroch úradu vlády. Prechádzajú tak tesne okolo novinárov, ktorí sú zhromaždení v priestoroch vyhradených médiám na prízemí budovy. Fico urobil výnimku - premiér sa objavil priamo na poschodí, kde sa nachádza rokovacia miestnosť.

Premiér sa pri príchode na rokovanie vlády vyhol novinárom, šiel tunelom a nie ako bežne hlavným vchodom a po schodisku,“ informoval Denník N.


Ficov zdravotný stav sa pravdepodobne zlepšuje. Napovedať o tom môže aj to, že kým ešte včera sa Fico pri kontrole žatvy na poli neďaleko Trnavy opieral o barlu, dnes mu pri chôdzi stačila palička. Kým včera sa premiér zúčastnil krátkeho brífingu pre médiá, dnes na tlačovej konferencii po rokovaní vlády chýbal.


Sám Fico svoj návrat na rokovania vlády lakonicky okomentoval na sociálnej sieti. „Drahé progresívno liberálne médiá a opozícia, prepáčte, že som prežil, ale som späť.“


Na včerajšom stretnutí s poľnohospodármi Fico o svojom zdravotnom stave vtipkoval. „Dobre ma trafil, dobre ma trafil,“ hovoril premiér o výstreloch, ktoré ho skolili v Handlovej. Fico tiež spomenul to, že jeho rehabilitáciu uľahčuje letné obdobie.




Žilina
Trnava
Banská Bystrica
Žilina
Nitra
Trenčín
Prešov
Košice
Trenčín
Košice
Nitra
Trnava
Prešov
Banská Bystrica