Nezvestná Janka z Bratislavy III sa našla. Záchranný systém Slovensko kontaktovala sama


Foto: Nezvestná Janka z Bratislavy III sa našla. Záchranný systém Slovensko kontaktovala sama Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím

Polícia hľadá nezvestnú 51-ročnú Janku. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave III po nej dnes vyhlásilo pátranie. Nezvestná Janka má trvalé bydlisko v treťom bratislavskom okrese, informuje Pohotovostný pátrací tím na sociálnom médiu.

Nezvestná osoba je vysoká asi 170 centimetrov a váži približne 90 kilogramov. Má opálenú pokožku a krátke vlasy, ktoré nesiahajú ani po ramená a sú farby špinavý blond. Na sebe mala naposledy oblečené šedé tepláky a čierne tričko. Ďalšie informácie nie sú známe.

Ak ste ju videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pi pátraní, informujte o tom políciu na bezplatnej linke 158 a následne Pohotovostný pátrací tím na telefónom čísle 0940 555 959. 

Aktualizácia z 5. júla o 15:30 hod.:
Nezvestná Janka z okresu Bratislava III sa našla. Informoval o tom portál Záchranný systém Slovensko, pričom uvádzajú, že hľadaná osoba sa im ozvala sama. Zároveň dodali, že je v poriadku.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: