Poznáte muža na fotografiách? Polícii by mohol objasniť nedávnu dopravnú nehodu z Devínskej Novej Vsi


Foto: Poznáte muža na fotografiách? Polícii by mohol objasniť nedávnu dopravnú nehodu z Devínskej Novej Vsi Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti Odboru dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave prešetrujú okolnosti dopravnej nehody. Došlo k nej v utorok 2. júla približne o 17:13 hod. na Eisnerovej ulici v smere na Istrijskú ulicu, za križovatkou s ulicou Jána Poničana.

Doposiaľ nestotožnený muž tu mal vstúpiť z chodníka na cestu, priamo pred prichádzajúci kĺbový autobus. Keďže vodič mestskej hromadnej dopravy chcel zrážke s ním zabrániť, neostávalo mu nič iné než prudko zabrzdiť, informuje polícia v príspevku.

„Toto konanie vodiča malo za následok pád cestujúcich v autobuse MHD. V dôsledku pádu utrpela cestujúca vo vozidle MHD zranenia,  s ktorými bola prevezená do nemocnice k ošetreniu. Doposiaľ nestotožnený chodec odišiel neznáme miesto,“ vysvetlila polícia.

Ak ste boli svedkom nehodovej udalosti, máte ju zaznamenanú na autokamere alebo poznáte totožnosť muža na fotografiách, oznámte to polícii. Kontaktovať ju môžete na bezplatnom čísle polície 158, prípadne súkromnou správou na profil Polícia SR – Bratislavský kraj.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: