Na festivale Hip Hop Žije v Bratislave zomrel mladý muž. Situácia nás hlboko zasiahla, tvrdia organizátori


Foto: Na festivale Hip Hop Žije v Bratislave zomrel mladý muž. Situácia nás hlboko zasiahla, tvrdia organizátori Foto: Facebook/Hip Hop Žije Festival

Počas včerajšej noci došlo v Bratislave k dvom tragickým úmrtiam. Jeden mladý život vyhasol na festivale Hip Hop Žije, ktorý sa uskutočnil na bratislavských Zlatých pieskoch. Policajti tu zasahovali pri 20-ročnom mužovi, ktorého našli v bezvedomí.


Organizátori spomínaného festivalu sa teraz vyjadrili k tragickej udalosti. V príspevku na sociálnom médiu uvádzajú, že dodržali všetky bezpečnostné opatrenia a záchranné zložky boli okamžite k dispozícii, no mladého muža sa im zachrániť nepodarilo.


„Záchranným zložkám a policajnému zboru ďakujeme za ich okamžitú reakciu pri vzniknutej situácii,“ napísali v príspevku. Hovoria, že síce nešlo o pochybenie z ich strany, situácia ich mala hlboko zasiahnuť.  Pozostalým zároveň vyjadrili úprimnú sústrasť.

Príspevkom taktiež upozornili návštevníkov festival, aby si zachovali dobré zdravie a vyhli sa nadmernému pitiu alkoholu a požitiu omamných látok. Takisto im pripomenuli, že momentálne panujú extrémne horúčavy, a preto ich vyzvali, aby dodržiavali pitný režim.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: