Tragická noc v Bratislave. Vo Vrakuni a na Zlatých pieskoch došlo k úmrtiam


Foto: Tragická noc v Bratislave. Vo Vrakuni a na Zlatých pieskoch došlo k úmrtiam Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Včerajšia noc v Bratislave bola mimoriadne tragická. Policajti z bratislavského kraja zasahovali na dvoch rôznych miestach, pričom obe situácie skončili so smutným koncom.

K prvému prípadu došlo v mestskej časti Vrakuňa. Železniční policajti krátko po 21:40 hod. preverovali na miestnom železničnom priecestí oznámenie o zrážke osoby s prechádzajúcim nákladným vlakom. Podľa dostupných informácií mal rušňovodič v krátkej vzdialenosti od priecestia spozorovať na koľaji ležať muža. Okamžite použil rýchločinné brzdy, avšak zrážke sa mu už nepodarilo zabrániť. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Príslušník železničnej polície tak začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Druhýkrát policajti zasahovali v areáli Zlatých pieskov krátko pred 3:00 hod. Pred ich príchodom sa na mieste nachádzala už rýchla zdravotnícka pomoc. Záchranári však 20-ročnému mužovi v bezvedomí už nedokázali pomôcť. Na zistenie presných príčin, prečo došlo k úmrtiu, bolo nariadenie vykonanie pitvy. Aj v tomto prípade polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Prečítajte si viac: