Romana Tabak skritizovala vkus poslankýň: Ženy v parlamente sú nevkusné, ja som stvorená pre politiku


Foto: Romana Tabak skritizovala vkus poslankýň: Ženy v parlamente sú nevkusné, ja som stvorená pre politiku Foto: FB Romana Tabak

Bývalá poslankyňa a tenistka počas svojej politickej kariéry zaujala verejnosť viacerými výrokmi, či priam komediálnymi príhodami. Za kúpanie v tatranskom potoku, ktorým sa pochválila na sociálnej sieti dostala pokutu, a možno si spomeniete aj na to, ako Romana Tabak položila kondolenčnú kyticu pre Milana Lasicu k smetnému košu pred vchodom do divadla, kde herec účinkoval, či ako sa pobila s poslankyňou Janou Bittó Cigánikovou. Zdá sa, že excentrická bývalá politička má svoje niekdajšie kolegyne stále poriadne v zuboch, najnovšie skritizovala výzor, obliekanie a vkus iných političiek.

„Tie političky keby odfotili, to je taká katastrofa. Tak nevkusné, neupravené vlasy, topánky, šaty,“ vyhlásila Romana Tabak. Sama však povedala, že nebude menovať, a teda je ťažké určiť o koho konkrétne ide. „To je taká krivda voči mne. Ja som sa snažila byť vždy pekne upravená. Mne merali sukňu - že tá je nevhodne oblečená. A teraz?“


Bývalá tenistka sa zdôverila aj s pocitom, ktorý mala, keď prvýkrát vstúpila do parlamentu. Bolo to vraj rovnaké, ako keď po prvýkrát uvidela tenisový kurt. „Normálne ja som povedala, že som stvorená pre tú politiku, lebo ja som to proste pocítila, že toto je moje životné poslanie a cítim sa v tom komfortne.“


Podobne ako v tenise však Romana Tabak zatiaľ ani v politike nedokázala nič svetaborné. Kým v tenise sa po vcelku úspešnej juniorskej kariére nedokázala presadiť medzi dospelými tenistkami, v parlamente skončila po tri a pol rokoch. O návrat sa síce pokúsila na kandidátke SNS v júnových eurovoľbách. Strana však získala len 1,9 percenta a samotná Tabak 2954 preferenčných hlasov.

Pčolinský po odchode z politiky prezrádza pikantnosti. Za peniaze a predplatiteľom

Okrem Romany Tabak v poslednom období zaujal aj iný bývalý politik. Peter Pčolinský patril v minulom volebnom období medzi šedé eminencie vtedajšej koalície a bol aj pravou rukou predsedu Sme rodina a parlamentu Borisa Kollára. To, že sa nachádzal veľmi blízko všetkého dôležitého počas vlád Igora Matoviča, či Eduarda Hegera sa rozhodol speňažiť.

Pčolinský si na platforme Herohero založil účet na ktorom chce podľa vlastných slov zverejňovať informácie o bývalých koaličných partneroch. Ak sa však chcete dozvedieť viac o zákulisí politiky, zaplatiť musíte predplatné vo výške 9 eur. Zatiaľ sa však nezdá, že by tento „biznis plán“ bývalého politika fungoval, aktuálne má totiž len 33 odberateľov, čo znamená, že zarobil približne 300 eur.

Sám Pčolinský však neskôr na sociálnej sieti napísal, že ide len o zábavu. „Som zamestnaný a naozaj nie som odkázaný na tých 9 € na herohero. Novinári, zbytočne mi vypisujete, nech vám niečo pustím, výmenou za reklamu. Nepustím a nestojím o vašu ,reklamu.’ Politici, zbytočne mi vypisujete, že čo mám. Nemám nič, spite pokojne. A pre všetkých ostatných len toľko, že každý nech si robí vo voľnom čase čo len chce. Ja sa zabávam na Herohero.

Zdroj: FB Peter Pčolinský

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: