Na Palisádach v Starom Meste mal zo stavby spadnúť robotník


V Starom Meste spadol zo stavby robotník

Foto: Na Palisádach v Starom Meste mal zo stavby spadnúť robotník Foto: unsplash.com

Obrovská tragédia v Starom Meste. Na Palisádach spadol v pondelok zo stavby domu 46-ročný robotník. Mal spadnúť z výšky 10 metrov priamo do šachty. Na miesto dorazili hasičské aj záchranárske zložky. Robotník spočiatku komunikoval, ale neskôr zraneniam podľahol.

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby vyslalo ambulanciu RLP a RZP k pacientovi, ktorý utrpel vážne zranenia po páde z výšky. Napriek snahe záchranárov žiaľ 46-ročný muž zraneniam podľahol,“ povedala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová. 

K nešťastnému pádu malo dôjsť v pondelok 10. júna. O prípade informovala TV JOJ. „Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I boli včera približne o 16.00 vyslaní na ulicu Vansovej v Bratislave, kde na stavenisku malo dôjsť v zmysle oznámenia k zraneniu jedného z pracovníkov tam vykonávajúcich stavebné práce. Po príchode polície na uvedenú stavbu bolo zistené, že na mieste sa nachádza osoba bez známok život, ktorú sa aj napriek snahe privolaných záchranárov nepodarilo zachrániť. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti tejto udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ informovala hovorkyňa krajskej polície Jana Šimunková. 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Banská Bystrica
Košice
Trenčín
Banská Bystrica
Nitra
Trenčín
Trnava
Trnava
Nitra
Košice
Žilina
Prešov
Prešov
Žilina