Je silnejšie AUDI alebo BMW? V Petržalke sa priamo na ceste pobili vodiči luxusných áut. Prišla aj záchranka


Bitku rieši polícia, vodičov odviezli do nemocnice

Foto: Je silnejšie AUDI alebo BMW? V Petržalke sa priamo na ceste pobili vodiči luxusných áut. Prišla aj záchranka Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nevedeli sa dohodnúť ako slušní ľudia a na rad tak prišli päste. Možno práve to si povedali svedkovia bitky vodičov dvoch luxusných áut v bratislavskej Petržalke. O kurióznom incidente informovala bratislavská krajská polícia.

Bitka sa odohrala na ceste v smere z Petržalky do Rakúska ešte cez víkend. Násilím svoje nezhody riešili 44-ročný vodič AUDI A6 a 40-ročný vodič BMW X6. „Ich vzájomný konflikt začal verbálne, kde si svoje nezhody vzájomne komunikovali zo svojich vozidiel, následne obaja vystúpili a konflikt riešili fyzickým napadnutím jeden druhého. Výsledkom tohto konfliktu boli viaceré zranenia, ktoré si muži pri konflikte spôsobili,“ zverejnila podrobnosti polícia.

To však nie je všetko. Bitka dvoch nespratníkov bola natoľko intenzívna, že muži si navzájom spôsobili viaceré zranenia a na miesto museli privolať aj záchranku, ktorá bitkárov odviezla na ošetrenie do nemocnice.

Policajti bitku medzi oboma mužmi stále vyšetrujú. „Zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví,“ uzatvára polícia.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj