VIDEO: Na ulici v Rači šermoval muž mačetou. Už ho riešia policajti


Na muža s mačetou zavolali políciu

Foto: VIDEO: Na ulici v Rači šermoval muž mačetou. Už ho riešia policajti Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Takéhoto okoloidúceho by ste na ulici asi stretnúť nechceli. Muž sa rozháňal mačetou a niekomu akoby hrozil. Incident sa odohral v bratislavskej Rači a v krátkom čase tak polícia musela riešiť dva prípady manipulácie so zbraňou na uliciach hlavného mesta.

Policajtov vyslali na ulicu Františka Kubu v Rači po tom, ako im niekto zvláštne počínanie muža s mačetou oznámil. „V zmysle oznámenia sa tento muž s mačetou na verejnosti mal oháňať a nevhodne s ňou manipulovať,“ informuje polícia. „Policajti muža v krátkom čase zadržali a aj v tomto prípade bol muž predvedený na príslušné policajné oddelenie.“ Jeho počínanie bolo vyhodnotené ako priestupok proti verejnému poriadku.


Len minulý týždeň pritom došlo k obdobnému prípadu. Na železničnej stanici v Petržalke museli policajti riešiť muža, ktorý na nástupišti manipuloval s pištoľou. Následne muži zákona zistili, že nešlo o klasickú strelnú zbraň, ale o airsoftovú pištoľ.

„️V tejto súvislosti sa znovu obraciame na verejnosť a apelujeme na občanov, aby dôsledne zvážili manipuláciu so strelnými alebo chladnými zbraňami na verejnosti a nedopúšťali sa takých konaní, ako muži vo vyššie uvedených prípadoch,“ vyzýva polícia.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj