FOTO: Pedikúra na pumpe? Ľudia neverili vlastným očiam, muž si umýval nohy vo vode na stierače


FOTO: Muž si na pumpe umýval nohy vo vode na stierače

FOTO: Pedikúra na pumpe? Ľudia neverili vlastným očiam, muž si umýval nohy vo vode na stierače

Keď musíš, tak musíš. Tak okomentovali ľudia počin muža, ktorý sa rozhodol si na miestnej pumpe spraviť „pedikúru.“ Odfotil ho šéf HAKA Štefan Farkaš, ktorý sa o fotografiu podelil na sociálnom médiu. „Už konečne viem, na čo sú tie vedrá na benzínke,“ napísal Farkaš a pridali sa k nemu aj ľudia, ktorí na neznámom mužovi nenechali ani nitku suchú. 

„Keď smrdia, že sa nedá šoférovať,“ žartuje Stanislav. Veru, smradľavé nohy v aute nie sú bohviečo. „Už konečne viem, prečo mi tak strašne smrdí čelné sklo,“ píše ďalší z profilov a ďalší hovorí, že už vie, prečo má mastné okná. Viacero ľudí uvažuje nad tým, že si muž možno polial nohu benzínom. 

Sú aj iní experti, umývajú nie len nohy

„Aj ho celkom chápem, minule mi na nohy vytieklo dosť nafty z pištole a musel som utekať domov opäť topánky a umyť nohy. Možno bol ďaleko od domu,“ napísal Drahomír. Nečakane sa ozvali aj dve zamestnankyne, ktoré tiež pracujú na pumpe. 

„Robím na pumpe a myslela som si že som už videla ozaj všetko…ale toto,“ neverí vlastným očiam Kristína. Zamestnanci čerpacích staníc natrafia na kadejakých ľudí. Svoje o tom vie aj Simona, ktorá riešila podobný prípad. Muž si však nechcel len omočiť nohy. „U nás na benzínke sa jeden vyzliekol do pol pása a umýval a drhol sa tou kefou na okná,“ vraví. 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj