×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Štrajkujúci markizák Kovačič prišiel s novinkou. Aj v náročných časoch sa dejú pekné veci, napísal s tehotnou manželkou


Foto: Štrajkujúci markizák Kovačič prišiel s novinkou. Aj v náročných časoch sa dejú pekné veci, napísal s tehotnou manželkou Foto: Instagram/zuzanahanzelova

Nečakaná novinka manželov Kovačičovcov. Moderátor TV Markíza Michal Kovačič a novinárka Denníka SME Zuzana Hanzelová čakajú bábätko. Oznámili to na sociálnom médiu. 

„Aj v náročných časoch sa dejú pekné veci. Očakávame príchod nového člena našej rodiny! Či bude raz novinár alebo novinárka, to ešte uvidíme,“ napísali. Tehotenstvo oznámili v čase prebiehajúcej vzbury v TV Markíza a viac ako týždeň po tom, čo Kovačič prvýkrát prehovoril o cenzúre počas živého vysielania relácie Na telo. 

Odvtedy je moderátor od svojej práce odstavený. Ako predseda odborov výpoveď nedostal, ale televízia mu povedala, že ma „sedieť doma a čakať“. O plat teda zatiaľ neprišiel, ale svoju prácu vykonávať nemôže. Teraz sa čaká na ďalšie stanovisko zamestnancov, ktorí sa s vedením televízie zatiaľ nedohodli a ohlásili, že plánujú vstúpiť do ostrého štrajku.



Zuzana Hanzelová sa po polročnej pauze čoskoro plánuje vrátiť na obrazovky Denníka SME s reláciou ZKH. Pauzu si dala po viacerých slovných útokoch na jej osobu a po tom, čo ju na ulici napadol neznámy muž. Teraz aj vďaka bábätku manželom svitá na lepšie časy. 

„Ďakujeme za vašu podporu v posledných týždňoch, veľmi si ju vážime a čaká nás dobrodružná jazda na všetkých frontoch. Na bábätko sa ale zo všetkého tešíme najviac,“ dodávajú. Komentáre pod príspevkom zaplavili gratulácie. 

„Dúfam, že tých niekoľko veľa koncertov Billy Barman počas prvého trimestra dieťaťu pozitívne ovplyvnili budúci hudobný vkus,“ napísala novinárka portálu Aktuality.sk Laura Kellö Kalinská. Manželom pogratuloval aj čerstvý otecko a Michalov moderátorský kolega Viktor Vincze. 

„Maxík sa už teraz teší na kamošku alebo kamoša! Gratulujeme,“ napísal. S Adelou si oficiálne adoptovali syna Maxíka len nedávno. Moderátorka bola jedna z osobností, ktoré vyjadrili podporu zamestnancom TV Markíza. 

Prečítajte si viac: