Módna návrhárka Jana Jurčenko zažila šok! Zrámoval ju vodič nákladného auta a z miesta nehody ušiel, hľadá svedkov


Návrhárka Jurčenko hľadá auto, ktoré ušlo z miesta nehody

Foto: Módna návrhárka Jana Jurčenko zažila šok! Zrámoval ju vodič nákladného auta a z miesta nehody ušiel, hľadá svedkov
Galéria: 4 fotky
Foto: Jana Jurčenko

Známa módna návrhárka Jana Jurčenko zažila nepríjemný incident. Koncom mája ju vyblokoval vodič nákladného auta, spôsobil dopravnú nehodu a z miesta ušiel. Otrasenej umelkyni zostalo zničené auto a poriadny šok. 


V Trenčíne 27.5. sa incident odohral na frekventovanej ceste smerom na Bratislavu, približne 13:30 hod. „Cele sa to udialo v lokalite Trenčín, tesne pred výjazdom na Drietomu, kam vodič nákladného auta aj následne ušiel.“ Jana po nehode kontaktovala políciu, ktorá prezerala aj kamerový záznam. „Zatiaľ sa vo veci nič nepohlo, kamera bola bohužiaľ nasmerovaná na opačný výjazd, čiže zrážku nebolo možné vidieť.Polícia však pokračuje v prešetrovaní.


Módna návrhárka však žiada o pomoc pri stotožnení bezohľadného šoféra. „Jedného svedka mám, ale ten tiež nepostrehol ŠPZ auta. Budem vďačná za každú informáciu. Môžete kontaktovať priamo mňa alebo políciu.“ povedala pre Trenčínak Jana Jurčenko, ktorá sa chystá v najbližších dňoch vypovedať na políciu v Trenčíne. Momentálne je však podľa jej slov dopravná polícia mimoriadne zaneprázdnená kvôli nešťastným udalostiam z tohto týždňa. 



Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj