Alagič tvrdí, že spor s rakúskym džúsom Rauch zažehnala. Aký je verdikt koncernu?


Foto: Alagič tvrdí, že spor s rakúskym džúsom Rauch zažehnala. Aký je verdikt koncernu? Foto: Instagram/jasmina_alagic

Infuencerka Jasmina Alagič telefonovala s rakúskou spoločnosťou Rauch, ktorá s ňou zrušila plánovanú spoluprácu. Alagič totiž v prezidentských voľbách podporila Petra Pellegriniho. Influencerka následne na svojom Instagrame oznámila, že zvažuje právne kroky. „Kontaktovala som svojich právnikov a momentálne koncipujeme list, ktorý pošlem priamo do rakúskej centrály spoločnosti Rauch,“ tvrdila po tom, ako zverejnila mailovú komunikáciu s Rauch.

Teraz to však vyzerá tak, že sa spor skončil. Podľa influencerky si obe strany všetko vysvetlili a majú medzi sebou dobré vzťahy. „Som pod vplyvom obrovských emócií. Som naozaj šťastná a dojatá, pretože som práve dotelefonovala s Rauchom, s ktorým sme si všetci veci krásne vysvetlili a na obidvoch stranách teraz zároveň panuje obrovská spokojnosť z toho, aké vzťahy momentálne máme,“ vraví Alagič na sociálnej sieti.


Na konci videa si Rytmusova manželka na balkóne symbolicky pripila džúsom Happy Day, ktorý produkuje rakúska firma Rauch a dodáva, že nejde o platenú reklamu. Jej prvotná reakcia na zrušenie spolupráce s Rauch boli slová: „Toto je tá sloboda slova.“ Známy YouTuber Expl0ited to označil za bizár a považuje za smiešne, že chcela Alagič kontaktovať právnikov. Spolupráce vraj pre podporu Progresívneho Slovenska zrušili aj jemu.